Asiantuntevat koulutus- ja asiantuntijapalvelut ammattilaisille

Kuuloalan ammattilaisina olemme huomanneet, että usein kuulovammaisia työssään kohtaavat ammattiryhmät tarvitsevat kuulovammasta ja sen kanssa toimimisesta lisätietoa. Koulutuspalvelumme aiheesta ovatkin olleet kysyttyjä.

Järjestämme koulutusta eri ammattiryhmille, jotka kohtaavat työssään kuulo- tai kuulonäkövammaisia sekä erityisiä kielellisiä vaikeuksia omaavia lapsia tai aikuisia. Koulutukset soveltuvat hyvin esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja opetuksen toimijoille, neuvolan ja muun terveydenhuollon henkilöstölle sekä kuntoutusohjaajille.

Koulutuksissa asiantuntijamme perehdyttävät kuulemisen, huonokuuloisuuden ja tinnituksen keskeisiin kysymyksiin ja siihen, mitä asian suhteen tulee huomioida ja millaisia palveluita, apuvälineitä tai tukitoimia kuulovammaisille tai huonokuuloisille on tarjolla.

Koulutustilaisuus voidaan toteuttaa tilaajan toivomalla paikkakunnalla tai etäyhteyksien avulla. Olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia koulutuksia ja koulutuspäiviä yhteistyössä julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ja työterveyshuollon kanssa.

Olemme saaneet koulutuksista erittäin hyvää palautetta ja eri ammattilaiset ovat kokeneet hyötyneensä saamastaan informaatiosta. Järjestämme myös erilaisia asiantuntijaluentoja kuulon aihepiiriin liittyen.

Kiinnostuitko koulutus- ja asiantuntijapalveluistamme? Ole yhteydessä!

Koulutus- ja asiantuntijapalveluiden yhteydenotot ammattilaisille:

Anu Nyman
kuntoutusjohtaja
Kuulo-Auris Oy

asiakaspalvelu: 044 770 8444
anu.nyman@auris.fi