Kuulo-Auris

Kuulo-Auris Oy on Kuuloliiton omistama suomalainen kuntoutusalan yhtiö, joka tuottaa kuntoutuspalveluita heikkokuuloisille ja kuulovammaisille aikuisille sekä lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Tuotamme myös kuuloon ja kuulokuntoutukseen liittyviä koulutus- ja asiantuntijapalveluita sekä tinnitushoitoa. Maksamme kaikki veromme ja veronluonteiset maksumme Suomeen.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä Valkeassa talossa (Ilkantie 4). Valkean talon pihapiiri on vehreä ja turvallinen. Toimitiloissamme on toimistokäytössä olevia työhuoneita, vastaanottohuoneita, luentosaleja, liikuntatiloja, ruokasali sekä yhteisiä tiloja. Kuntoutujille on viihtyisät majoitushuoneet. Lisäksi käytössä on tiettynä päivänä viikosta myös allasosasto saunoineen. Kuntoutuksen ateriapalvelut järjestää Valkeassa talossa toimiva lounasravintola.

Henkilöstömme koostuu rautaisista kuulo- ja kuntoutusalan ammattilaisista, ja meillä on kuuloalan kuntoutuksesta ja siihen liittyvistä asianatuntijapalveluista jo kymmenien vuosien kokemus. Moniammatilliseen työyhteisöömme kuuluu mm. toimitusjohtaja, erikoislääkäri, psykologi, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, sosionomi, lastentarhanopettaja ja puheterapeutti. Lisäksi käytössämme on monipuolinen verkosto, joka koostuu muista kuulo- ja kuntoutusalan ammattilaisista, joiden ammattitaitoa hyödynnämme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Laskutustiedot

Kuulo-Auris Oy (2640821-5)

Käytössämme on sähköinen laskutusjärjestelmä.

Verkkolaskuosoite: 003726408215
Operaattori: OpusCapita Group Oy
Välittäjän tunnus: 003710948874

Emme vastaanota paperisia laskuja. Mikäli teillä ei ole verkkolaskumahdollisuutta, pyydämme ystävällisesti lähettämään laskun sähköpostilla tai skannattuna osoitteeseen: KuuloAurisOy.FI.P.103279-6@docinbound.com.

Laskuissa tulee olla mainittuna kustannuspaikka/viite tai tilaajan nimi.