Kuntoutujiemme palautteita

Kuntoutujien ja läheisten antamat arvosanat toukokuun 2024 puoleenväliin asti. Arvosanaa 1 ei ollut antanut kukaan.


"Hyödyllistä tietoa täältä saa valtavasti ja vertaistukea. Täällä on helppo olla, koska ei tarvitse pinnistellä kuulon kanssa, eikä huonoa kuuloa tarvitse piilotella / selitellä. Tämä tosiaan kuntouttaa!"

"Sain paljon asiantuntevaa tietoa eri luennoilta, käytännön apua ja vinkkejä, vertaistukea. Osaa paremmin ymmärtää omaa tilannetta ja pikkuhiljaa hyväksymään sen."


"Sain paljon tietoa, uusia väyliä, kullanarvoisia kohtaamisia vertaisten kanssa ja ammattilaisten!"


"Täällä saa uusinta tietoa kuuloasioista, apuvälineistä, oikeuksista, palveluista ja henkisen tuen keinoista."


"Täällä voi kokea tulevansa ymmärretyksi ihan eri tasolla eikä tarvitse ajatella olevan eri asemassa kuin muut ihmiset."


"Täältä saa niin erinomaisia tietoja apuvälineistä, niiden hakemisesta, vertaistukena muiden kokemuksia eri asioista ja syntyy myös ihania ystävyyssuhteita samassa tilanteessa olevien kanssa."


"Erilaisten perheiden kohtaamiset ovat antaneet paljon ja vertaistukea ovat saaneet niin lapset kuin aikuiset."


"Etukäteen ei voi arvata, miten paljon tällainen kuntoutus antaa, vaikka joku kertoisikin. Oma kokemus vasta kertoo todellisuuden."


"Kuntoutusjaksot tukevat hyvin kuulokuntoutuksen jatkumoa eri elämän vaiheissa."

"Täältä saa sellaista tietoa, mitä en ole muualta saanut. Asiaan paneudutaan syvällisesti ja ajan kanssa.""Tärkeää tietoa selviytymiseen. Tietää, mitä tarvitsee avuksi.


"Erittäin ystävällinen ja ammatillinen työryhmä, joka pystyy kohtaamaan asiakkaat monipuolisella tavalla."


"Ei ole toista samanlaista kuntoutuspaikkaa."

"Kuntoutuksesta saa vertaistukea ja paljon ”hiljaista tietoa” mitä esim. netistä ei löydy."


"Sekä lapselle että sisaruksille ja vanhemmille mukava ja opettavainen kurssi, paljon tietoa ja vertaistukea. Ihanat ohjaajat <3"


"Asiantuntijaluennot olivat todella hyviä, saimme uutta tietoa. Oli myös mukava, että lapsilla oli samanikäistä seuraa. Lapset pitivät paljon uusista kavereista, leipomisesta, lautapeleistä, uimisesta. Isommat sisarukset ovat myös alkaneet ymmärtää asioita uudella tavalla."