Kuntoutustilojen esittely

Kuntoutustoiminta tapahtuu Valkeassa Talossa, Kuulo-Aurikselle varatuissa monipuolisissa tiloissa. Valkea Talo sijaitsee rauhallisella alueella Helsingin Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä.

Talon oma piha ja idyllinen lähiympäristö tarjoavat erinomaiset puitteet ulkoiluun.

Kuntoutusta varten tiloistamme löytyy useita tapaamis- ja luentotiloja, joissa kuntoutujille järjestetään kuulonkuntoutusta yksilö- ja ryhmämuotoisesti.

Tiloistamme löytyy kuntoutujien yhteinen sali. Sali on varustettu yhteiskeittiöllä ja ruokailutilalla. Salissamme sijaitsee myös viihtyisä olohuone, jossa kuntoutujilla on mahdollisuus yhteiseen ajanviettoon ja TV:n katseluun.

Olohuoneesta löytyy mukava sohvaryhmä sekä lapsille runsaasti erilaisia leluja, pelejä ja kirjoja. Saliin on myös varattu leikkitilaa, syöttötuoleja sekä matalampia pöytiä lapsia varten.

Kuntoutujilla on käytössään myös Kuulo-Auriksen oma pieni kuntosali ja tiettynä ajankohtana Valkean Talon allas- sekä saunaosasto.

Majoitushuoneemme ovat siistit, näppärät ja soveltuvat niin aikuisten kuin lapsiperheiden yöpymiseen.

Kela kustantaa aikuisille kuntoutujille majoituksen kahden hengen huoneissa. Koronaviruspandemian aikana kuntoutujille on varattu yksityishuoneet.

Tiloistamme löytyy myös yksi eläinystävällinen huone, joten kuntoutukseen on mahdollista osallistua myös kuulokoiran kanssa!

Jokaisesta majoitushuoneesta löytyy oma WC- ja kylpyhuone, lukollinen kaappi sekä TV. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat huoneen varustukseen.

Haluatko varata itsellesi tai läheisellesi kuntoutuspaikan tai kysyä lisätietoja kuntoutuksesta?

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:
p. 044 770 8444
asiakaspalvelu(a)auris.fi